Vaikka en hirveästi ole laihistellut, pientä yritystä välillä, sain näemmä ainakin nesteitä vähäsen liikkeelle; 116,7 tänään.

Mahdun edelleen farkkuihini, juuru ja juuri.. elokuussa ne olihan enemmän löysät. Mutta ehkä sinne päästään vielä. Innoissanihan ostin samaa mallia pienemmät ( kun tykästyin niin kamalasti juuri siihen malliin) mutta ne nyt sitten odottavat vielä pitempään..

Ostin miehelle joululahjaksi Braun verenpainemittarin, ja ukko on ollut innoissaan sen antamista huippuarvoista. Itsekin sitten mittailin, ja rupesin epäilemään sen luotettavuutta, ei minulla nyt sentään kuutosella alkavia alapaineita ole ollut, vaikkei nyt painettakaan. Mies vei sen sitten töihin ja vertaili siellä-- näyttää siltä että se näyttää n. kymmenen yksikköä vähemmän alapaineessa, ja yläpainettahan on vaikeampi verrata kun se nyt heitetlee jonninverran jo siitä että oikaisee selkänsä toiseen asentoon. No, harmittaa vähän, mutta en nyt viitsi palauttamaankaan lähteä, ynnätään se kymppi siihen alapaineeseen aina ja se sillä.

Kotona arvoni ovat siis yleensä tuossa 120-140/ 78-84..  taidan tosiaan kärsiä valkotakkiverenpaineesta, koska "virallisissa" yhteyksissä mitatut arvot ovat olleet ihan muuta.

No, seuraavaan viikkoon.