kuopus on ollut hereillä jo kl 02 asti, pirteänä ja hyväntuulisena. Voi jessus, miten tämä äitee jaksaa huomisen..

Olen ollut ilman Reduja parisen viikkoa, ja lomatunnelmissa. Karkkia ja muuta herkutinta on uponnut, jotenkin ihan uhmalla.. naama on turvoksissa, paino noussut kiloja.

Tänään (niin, tai eilen....) kävin uusimassa reseptin, eri lääkärillä (alkuperäinen lomalla). Kovasti tyytyväinen oli tämä täti edistymiseeni. Samat vanhat ruokavalio-liikunta-elämäntapa-puheet tietysti piti hänkin. Kuuluuko ne asiaan vai eivätkö lääkärit tosiaan usko että suurimmalla osasta meistä lihavista on sitä tietoa kyllä ihan omasta akaa. Tämäkin oli kyllä sellainen pikkuinen hoikka ihminen, jolla ei koulutuksesta huolimatta taida olla käsitystä siitä MITÄ se on kun ei vaan pysty olemaan napostelematta.

No niin. Accompliaa kovasti mainosti, antoi puoleksi vuodeksi taas Redut. Ilmeisesti ei ole poissuljettua ettenkö voisi saada reduille lisääkin vielä aikaa sitten tilanteen mukaan.. joskin tässäkin kohtaa vilautettiin Accompliaa.

Kävin vielä vaateostoksilla, ja tällä kertaa mukaan valkkaantui generoushousuista kokoa 48.... hieman ne vielä puristaa rumasti makkaraa housunkauluksen yläpuolelle, mutta 50 oli liian reilun tuntuinen... pitää kaivaa mittanauhaa esille, kunhan vähän tätä pöhötystä saa pois.

Ostin myös syyshameen (myös 48), ja sen kaveriksi tarvittaisiin nyt saappaat. Äkkiseltään nettikierroksella näytti siltä ettei tähän pohkeeseen löydy--