ja paino myös. Vaaka oli saanut mielensä tasaantumaan ja tänään se tarjoili minulle vain yhtä tulosta; 119,4kg. Pudotusta viikontakaisesta siis 1,6kg, kokonaispudotukseni 12,6kg.

Juhlan aihetta antaa se, että ollaan uudella kymmenluvulla, painoni keskimmäinen numero on muuttunut kolmosesta jo ykköseksi  bounce016.gif(eipäs nyt innostuta liikaa pojat)

 

Yksi reilun kilon rutistus vielä niin en ole enää sairaalloisen lihava... desimaalien käytöstä riippuen pitäisi painon olla silloin siis n. 118,3kg. NIIIIIIN lähellä..eikä ollenkaan silti kaukana.

 

Sydänliiton sivuilta vyötärönmitasta

Jos vyötärönympärys on naisella alle 80 cm ja miehellä alle 94 cm, voi huoletta keskittyä säilyttämään nykypainon. Jos taas naisen vyötärönympärys ylittää 90 cm ja miehen 100 cm, olisi terveyden kannalta syytä pohtia elämäntapoja.

En oikein osaa kuvitella millaisessa painossa vyötäröni alittaisi 90cm. Voisiko sen ajatella kiloissa? Jos painan 90kg, onko vyötärönympärykseni 90cm? Nyt paino ja sentit ovat aika lähellä toisiaan.

Sitä vähän epäilen, kun noissa julkaisuissa sanotaan että esim. 5-10% painonpudotus riittää .. en jaksa uskoa että jos nyt kun olen laihtunut kohta sen 10%, menisin lääkärille, niin lääkäri sanoisi että okei, nyt on hyvä..  tuntuu että tuo 5-10% on tarkoitettu pienille ylipainoille.

Takana on nyt 2kuukautta Reductililla.Kapselit maksaa noin 2e kappale, olen syönyt kaksi pakkausta ja vähän kolmatta-- kuukauden annoksessa kun on 28 tablettia,joten aina muutama menee seuraavasta pakkauksesta. Pyöristellen lääkkeeseen on mennyt siis 113e. Tiputetun läskin kilohinta vajaat 9e/kg..

No, paljonkohan mahtoi mennä rahaa läskin keräämiseen?