Niin olisin n. 68kiloinen, nahka ei roikkuisi mistään, rnnat olis pystyt ja polvet suorat. Enkä järsisi kynsiä rumiksi. (juu, järsin myös varpaankynsiä-- aika hyvin 130kiloiselta, eikö vaan? )

Tää on todella tihkeetä. Paino ei laske!!  TIEDÄN kyllä että puntarilla käydään max kerran viikossa mutta... mutta käyn silti joka aamu. AINA ennen paino on tässä aluksi tippunut ihan päivittäin, nyt EI MITÄÄN.

Kai minusta on tullut vanha. Aineenvaihdunta hidastuu..

Kaloreita ei ole laskenut, mutta on senverran kokemusta laihduttamisesta, että joku perstuntuma on. Ja joka tapauksessa olen syönyt vähemmän kuin ennen. Ja paremmin.

Yksi asia tietysti on-- äidillä on hypotyreoosi, ainahan se voi minullakin puhjeta..  se toisaalta voisi selittää muutaman muista oireistani.. mutta todennäköisemmin noi oireeni johtuvat unen puutteesta. Eli kunhan kuopus kasvaa ja alkaa nukkua heräilemättä.

JOS päädyn pyytämään Reductillia, pyydän kyllä samalla kilpirauhas kokeet ja muut, minulta ei ole ikinä esim kolesterolia mitattu. Sokerit piti mitata jo 6kk synnytyksestä, mutta mutta..  torjuntaa. ( no toisaalta, synnärin gyne ohjeisti että imetyksen loputtua sokerit, ja imetän vielä vähän..)

N. 15vuotta sitten laihdutin ensimmäisen kerran onnistuneesti. Tiputin n. 25-30kg ( en enää muista mikä oli lähtötaso)..  silloin olin nuori ja laihduttaminen helppoa. Silloin vaihdoin myös maidon rasvattomaan yms perusmuutokset, nekin auttoivat.. 

Sitten rupesin seurustelemaan..  ja vakiintumisen myötä paino nousi vähitellen.Miehen paino on yhteisen historian aikana nousut ehkä 10kg, minun n. 50kg........ ( ja ylös ja alas ja ylös ja alas).

Miksi toisille painossa pysyminen on helppoa, automaattista? EI ole reilua.