Että voi yks flunssa vetää maahan. Ei ole edes kuumetta, mutta niiin paskamainen olo..  Kurkku kipeä, ääni maassa, tärisyttää, nenä on toisaalta tukossa ja toisaalta valuu kuin sulhaspojan m...

Salapunnitukset kertoi eilen, että rasva ei pääsiäisplussailulla lissäntynyt, paino oli 100gr ( jee) alle toissatiistain. Tänään taas parisataa grammaa enemmän. Ei tosiaan pitäis rampata puntarilla joka aamu..  Kuukautistenkin pitäisi alkaa.. toivottavasti alkaa. Saisi tuo kierto jo vakiintua.

Siitä housujen ostosta..  yhdet farkut ostin. Liian pienet... aion nimittäin laihtua niihin, ne oli sen verran kivat, etten halua niiden heti jäävän isoiksi. Saattaa olla että menee jopa 10kg ennen kuin ne on hyvät..  reisistä ne istuis nyt tosi hyvin, mutta tuo fläskimaha ei mahdu.Periaatteessa en osta sitten kun vaatteita.. aika läjän sellaisia heitin taannoin menemään, oli menny malli ja muoti ohi. Muutaman jätin; Marimekon pallopaidan jonak sain mieheltä aikanaan lahjaksi..  silloin koko oli periaatteessa oikein, mutta kun tuo paita on tosi soukkaa mallia. Sitten yksi  **ihana** hame jonka ostin pari vuotta sitten H & Mlta. Ei mahtunut silloinkaan. Ja varmasti on mennyt muoti ohi. Mutta rakastan sitä, aion siihen mahtua.. muistaakseni koko on 46, eli menee tässä tovi siihenkin.

JA  yksi muutos entiseen, kiitos Reductillin taas. Sain herkkumässyputken samantien poikki kun loma loppui/palasimme kotiin. Ei onnistunu ennen..

Ja loppu "kevennys", peräisin täältä.

On mainos ( noita patukoita on saatava!)

1412250.jpg

 

ja se totuus sitten

1412254.jpg