Nyt täytyy varautua henkisesti siihen että ei välttämättä tule pudotusta. Tässä on jokunenkin päivä mennyt plörinäksi.. ei nyt mässäilyä muttei ihan järkevääkään. Eilen oli lastenjuhlat, ja napostelin kaikenlaista..  ja söin sipsit jotka jäivät tähteeksi, ja niitä oli ihan kunnon annos, turvotusta ainakin luvassa.

Miehen kanssa on ollut huono viikko, kokoajan jotain ihme kränää... molemmat on olleet jotenkin pahallapäällä, pinna tiukalla ja harvinasen lyhyt. Koko ajan tiuskitaan ja suututaan, sitten taas huokaistaan ja sovitaan, kunnes taas tuiskahtaa. Ja kyllä sekin syömiseen vaikuttaa, aika paljonkin.

Mutta yritän olla tietoinen siitä, että yksi viikko sinne tänne, sit taas jatketaan.Pitää nyt yrittää juoda paljon, ja on minulla AntiSaltia, tosin en tiedä onko niistä oikeasti hyötyä. Mutta niiden kanssa tulee juotua kunnon mukillinen, kun ovat jotenkin hankalia nielaista..

 

Terhi.netissä oli keskustelua siitä hiipuuko Redujen teho ajan kanssa. Toivottavasti ei..  toisaalta miten se voisi hiipua, eivän esim. mielialalääkkeidenkään teho häviä..  tosin tämän mekanismi saattaa olla erilainen.

Ja ensimmäisen viikon euforia on kyllä hävinnyt..  olin sen viikon NIIN energinen, normaalia hyväntuulisempi ja kärsivällisempi..

Lisäilen tuohon linkkejä blogeista, joita on tullut blogilistan kautta seurailtua. Kommentoi, jos haluat linkkisi pois..