Kolusin vaatekomeroa löytääkseni kesäisempiä kamppeita. Tarjolla oli yllätyksiäkin..

Viime elokuussa ostetut "syyscaprit", liian isot. Plääh. En ehtinyt paljoa käyttää.

Vuosi sitten ostetut kahdet samanlaiset mustat ja valkoiset sortsit/caprit tms-- isohkot. Kotosalla voi pitää kun kiskoo koko ajan ylös..

"kaupunki" housut --isot, lösöt.

Edelliset käytössä olleet farkut; sopii just ja just,  mutta röllykkä punkee matalahkon vyötärön yli niin ettei kehtaa käyttää.. näkyy se löysänkin paidan alta.

Keväällä ostamani liian pienet farkut, ei mahdu vieläkään. Tai napit menee jo kii mutta pursuaa liikaa.. vyötärö korkeampi, onneksi.

Viime kevään ohuemmat popliini tms caprit; sopii, passelit, mutta en vieläkään tykkää siitä ruttukankaasta-- miksi ostin ne??

Ihana hame jonka ostin tieten tahtoen vaikka se oli pieni, kai jo toissa syksynä, ei mahdu vieläkään. Mutta aion vielä siihen mahtua..

Paidat; liian isoja, liian lyhyttä mallia ( rölly pullottaa housuissa ja näkyy, yäk).  Tai sitten sen verran pieniä että selkäfileet tursuaa.

Mitä mä pistän päälleni?

 

Äitienpäivä meni sitten "paremmin" syödessä, tänään sitten tiukistellaan vedellä ja proteiinipitoisilla ruuilla, jos huomiseen saisi kuitenkin turvotusta pois. Vaan eipä ole pitkä aika kuukautisiinkaan.. jep, minulla on lyhyt kierto. On ollut aina..  ja lyhyestä kierrosta ja ylipainosta huolimatta raskaaksituleminen sujui aina suit sait.

Kunhan 20kiloa putoamista tulee täyteen, päivittelen taas noita kadonneita senttejä tänne. Käsivarret ne ei vaan kapene..