Plussaa 300grammaa. PALJON vähemmän kuin odotin. Ja kun nyt äkkiseltään tuntuu että kuukautisetkin lienee lähettyvillä (tosin PMShirviötä ei ole vielä näkynyt)..  Hmm. Söin kuitenkin mm. 2 pizzaa, pussin suolapähkinöitä, suklaata levynä ja munina yms yms..  Mutta eipä valiteta :-)

Tänään palataan ruotuun. Nyt edessä onkin tiukkisrutistus ihan kunnolla..  ei tuon pääsiäisplussan takia, vaan sen takia että sain kutsun joukkopapaan. Se neuvolatäti on nähnyt minut viimeksi synnytyksen jälkitarkastuksessa, jolloin painoin vain jotain 105-107kg. Haluaisin edes hieman lähemmäs sitä painoa..  en toki kolmessa viikossa sinne asti pääse, mutta lähemmäs.

Lomalla tulin nähneeksi myös kuvan itsestäni kuopuksen ristiäisissä..  olipas minulla kapeat posket (vs. nyt). Mikä ihmisessä on vialla että päästää itsensä lihomaan? Ja siis niinkuin minäkin lihoin, näin jälkikäteen keskiarvona 600grammaa viikossa...  Käsi kävi aina kun kävi keittiössä. Illalla rentouduin telkkarin ääressä karkkien ja jätskin kanssa. Aino-jäätelöä söin paljon, sitä Ihanaa Maitosuklaata....  se on kyllä NIIN ihanaa.. Ja kun annoskoko on se rasia. Päivän kaloritarve tyydyttyi aika lähelle jo pelkästään sillä :-/

Voiskohan Valion haastaa oikeuteen, Miksei jätskipakkauksessa lue " Päivittäinen ahmiminen vaarantaa painosi"... Kyllä minä tiesin paljonko kaloreita siitäkin tulee. Suljin vaan silmäni.

1406477.jpg