Punaiselle paukahti eilisillan kalorit :-) 

No, euroviisut tuleekerran vuodessa. Tuskinpa tuota läskiä tuli hankittua, turvotusta kyllä. Silmäpussit on nyt kyllä hienot, kuopuskin kun sitten tietysti heräsi ajoissa taas aamulla, jäi yö lyhyeksi..

Nyt on edessä mega-tiukistelua, mutta pakko sanoa että olen kyllä luopunut siitä haaveesta että se keskimmäinen muuttuisi toukokuussa nollaksi. Nyt viralliseksi punnitukseksi ei ainakaan, muutenhan taitaa olla viikko aikaa.

Heinäkuun lopulla on mentävä uusimaan ( toivottavasti) Redu-resepti. Mitenköhän kesä tulee vaikuttamaan tähän- vai vaikuttaako mitenkään.. painanko silloin vain sata? Jos vauhtini pysyisi alkuvuoden keskiarvossa, niin kyllä. Mutta nyt on pientä hyytymistä ollut ilmassa.. tietysti se massa pienenee koko ajan, pakkohan sen tahdin oli joskus hidastua. Kalorivajeet ovat pysyneet ihan hyvin kurissa, punaisia lukuja kalorilaskurissa on yleensä max kerran viikossa, eikä aina silloinkaan.. ja kun laskurin teoriakäyrä vielä herjaa että joko merkkaan annokset yläkanttiin tai liikunnan (niin minkä??) alakanttiin.

Tämä päivä meneekin sitten ompelukoneella, olen luvannut isommille tytöille kevätjuhlamekot. Pitää nyt tehdä niinkauan kuin äidin tekemä kelpaa.