Puntarilta kuului taas ihme rusaus. Ja tulokset heittelivät kilotolkulla.. kyllä se on uuteen vaakaan investoitava. Täytyy katsoa vieläkö Hobbarilla on elefantin vaakoja..

jaa-- täytyy jatkaa myöhemmin

No niin siis.

Puntari on nyt oikeasti sekaisin, arpoo lukemaa todella kauan, ja tuloshaitari on kuutisen kiloa..  nyt se on kyllä uuden aika. Ehkä sitä en siltikään nyt hobbarilta tilaa..  olivat pääosin ihme monitoimivaakoja, ts mittaavat mitä lie rasvaprosentteja sun muuta lisänä. Enkä luota tuon hintaluokan vaakaan rasva%mittarina..  ja se kallein on taas ihan liian kallis. Haen marketista perusvimputtimen kunhan pääsen.

Saas nähdä sitten paljonko on heittoa entiseen..  mutta se on sitten uuden vaa`an aikakausi.

Eilinen meni mässyn mässyn päiväksi, ja kurkistus kalenteriin kertoo syynkin. Tiistaille odotettavissa siis vain pientä pudotusta tai ehkä jopa plussaa.. jos nyt ylipäänsä on luotettavaa mittaria vielä silloin.

Anopista asiaa..  hän on ihan hirvittävän kärkäs arvostelemaan ihmisten painoa. Minulle ei kyllä edessäni, mutta varmasti takanani. Lapsilleen on aina suurin piirtein ensimmäinen kommentti että oletpas lihonut..  paitsi yhdelle lapselle jolle aina valitetaan että oletpas laiha. Minun silmääni kaikki näyttävät aina samalta..Tyttärensä anoppia mainitsee aina "hirveän lihavaksi". Eilen oli vieraisilla heidän sukulaisiaan, ja kun vieraat kävivät puutarhassa, anoppi puuskahti heti että onpas xx lihonut. *huoh*..  jos on, niin ei kyllä mielestäni mitenkään järkyttävästi..  Ja parasta tässä on se että anoppi ei itsekään ole hoikka ihminen, äkkiseltään veikkaisin BMIksi jotain 30 tienoilla. Heidän vanha vieterivaakansa kyllä näyttää ainakin 5kg vähemmän kuin omani..  siitä ehkä anopin taannoinen närkästys kun lääkäri oli kehottanut tiputtamaan vähän painoa.

Sitten on kaverini anoppi, joka on muuten hyvin korrekti, ja heidän välinsä ovat lähinnä asialliset ja kohteliaat. Mutta. Joka raskaudessa tämä anoppi on hyvin pian alkanut kysellä painon noususta, ja varoitellut ettei varmaan kannata ottaa lisää pullaa tms.. Anoppien homma kai on olla ..  anoppi. No tosiaan anoppini on omillekin lapsilleen yhtä inhottava, joten..  olen onnellinen kun oma (pieni ja ikihoikka) äitini ei arvostele ulkonäköäni, vaatteitani, kasvatustapojani, taloudenpitoani, päätöksiäni..

Hmm. Itseasiassa tuo äitini ja anoppini ero selittääkin monta asiaa, mm. mieheni huonon itsetunnon ja erään sis.. ei, tätä asiaa en rupea tässä blogissa ruotimaan.

Ulkona on hirmuinen tuuli!