Tänään 116,2 joten kyllä tässä hormonihiirijuttuja oli liikenteessä. Menkat alkoi eilen ja sormet tuntuu vieläkin vähän oudoilta, joten ehkä huomiseen häviää vielä vähäsen.. esim 300gr  *toivoo toivoo*

 

Mieheni on saanut päähänsä laihduttaa. Ei siinä mitään, onhan hänelle reilun kymmenisen kiloa kerääntynyt yhteisten vuosien aikana. BMI on kai lievän lihavuuden puolella, mutta ei sitä kyllä huomaa kuin siitä,että pyykkilauta on muuttunut pehmeäksi..  ei hänellä vielä mahaa ole, mutta ehkä alku.

Hänellä on kyllä molempien vanhempiensa puolelta kaikki mahdolliset sydän- ja verisuonisairausgeenit, joten viisastahan se olisi nyt tarttua asiaan..

Niin siis ongelma on siinä, että hän ei sillä tavalla tiedä  laihduttamisesta, kuin varmaankin suurin osa meistä kunnolla lihavista tietää. Hän ei tahdo olenkaan uskoa esim sitä että pelkällä liikunnalla laihduttaminen on vaikeaa, jos syä karkkia ja metukkaa..  Nyt sitten minun pitäisi koko ajan kommentoida mitä hän saa syödä ja miten on syönyt..  yritän sanoa että kysymys on kuitenkin enemmän kokonaisuudesta. Ja että en minä voi tietää voiko hän syödä vielä yhden leivän.

Olen yrittänyt ohjeistaa että jos hän vain pienentäisi kaikkia annoksia..  ja jättäisi karkit ja makkarat pois. SIllä hänen painonsa pikku hiljaa laskisi. Toinen juttu sitten on , että se pikku hiljaa ei kelpaa..

Ukko muuten sitä mieltä että esim 1,3kg/viikko oli pieni pudotus.