Olen liikkunut nyt ainakin hieman kahtena päivänä. Jeee! Suorastaan liikuntaputki!dance010.gif -- kun vertaa siihen mitä on tullunna liikuttua edellisen vuoden aikana..

Eilen lähdin lenkittämään koiraa autolla. Suomeksi: aioin siis ajaa metsänlaitaan, ja sitten metsään jalan siitä. Saa elikko juosta irti vrt. jos tiellä köpötellään..  sitten iski laiskuus ja ajattelinkin ajaa saunamökillemme, koira voi juosta sielläkin ja minä pääsisin helpommalla ashamed002.gif....   Kohtalo puuttui peliin.

Ajaa tömäytin auton mökkitien päähän lumeen niin etteipäs siitä pois päässytkään..  lenkiksi tulikin sitten kävely metsän kautta kotiin, lenkiksi oikein sopiva matka. Hyvä niin.

Tänään poljin ministepperiä 10min, ja aion kyllä polkea toiseenkin otteeseen. Ehkä menen koiran kanssa..  se riippuu kyllä taas lapsenvahtitekijöistä se asia.

 

Ja sitten hyi-hyi osasto:söin illalla Fanipaloja...  2/3 pussillista, sitten sain järkeni takaisin. Ja kyllä harmittaa. Kyseinen pussi jäi lasten synttäreiltä..  aika kauan se koskemattomana pysyikin, ei olisi ennenmaailmassa näin kauaa säilynyt.