1246402.jpg

Otetaan ny sit tarkka linja punnitukseeen, olen nyt pyöristänyt sen, ja vielä ylöspäin..  Tämän aamun paino 131,6kg. Mittojakin on tarkoitus ottaa..  miten mitataan röllykkä? Mittaanko sen pituuden, vai mittaanko lantionmittaan sen.. on nimittäin mahtava rölly, ei seistessä paljoa häpykarvojakaan alta näy.

Ensimmäinen Reductil-kapseli nassussa. Jotenkin on outo olo, mutta se voi kyllä olla ihan vaan kun kuulostelee kokoajan tekeekö tää mitään.. Toisaalta onhan tuo keskushermostoon vaikuttava lääke.

 

4. MAHDOLLISET HAITTAVAIKUTKSET

Kuten kaikilla lääkkeillä Reductililla voi olla haittavaikutuksia. Haittavaikutuksia esiintyy useimmiten hoidon alussa (ensimmäisten 4 viikon aikana) ja ne vähenevät ajan mittaan.

Hyvin tavalliset (esiintyvyys: enemmän kuin yksi 10:stä käyttäjästä): Ummetus, suun kuivuus ja nukahtamisvaikeudet.

Tavalliset (esiintyvyys: enemmän kuin yksi 100:sta käyttäjästä): Sydämentykytys, verenpaineen kohoaminen, kuumat aallot, pahoinvointi, huimaus, peräpukamien paheneminen, epänormaalit tuntoaistimukset (”muurahaisten ryömiminen” iholla, pistely), päänsärky, levottomuus, hikoilu ja makuaistin muutokset.

Epätavalliset/harvinaiset(esiintyvyys: vähemmän kuin yksi 100:sta käyttäjästä) Muutoksia verenkuvassa, eteisvärinä, ihon tai muiden elinten lieviä tai vakavia allergisia reaktiota, rauhattomuus, alakuloisuus, lihaskrampit, näön hämärtyminen, ripuli, oksennus, maksa- ja munuaisvaikutukset, virtsarakon tyhjentämisvaikeuksia, muuttunut ejakulointi/orgasmi, impotenssi, epäsäännölliset kuukautiset ja muutoksia kuukautisissa.

Myös alopesiaa sekä ohimeneviä häiriötä lyhytkestoisessa muistissa on raportoitu.

 

Nukahtamisvaikeuksia en kaipaa tippaakaan... 

Olen surffaillut keskustelupalstoilta, monet on sanoneet että ekat päivät on hyvin energinen olo ( plasebovaikutus?) , sitten saattaa olla huonompaa olo joku viikko.. Ans kattoo ny, Jos saisin vaikka tarmoa raivata tuon vaatehuoneen sotkun ;-)

 

Tietysti rupesin elen laskeskelemaan, että jos tuo minuun tehoaa,jos en saa pahoja sivuvaikutuksia, jos minulla ei ole hypotyreoosia, ja jos laihdun keskimääräistä vauhtia..  voisin vuoden päästä olla 30 kiloa hoikempi. Ja periaatteessa jopa liki 50kilon pudotus olisi mahdollinen.. Aika utopistinen ajatus.

No siis mikään bikinityttöä minusta ei saa. Kymmeniä vuosia venynyt nahka röllyineen ei kutistu piukeaksi, eikä rinnat kohennu vaikka kevenisivätkin. Veitsellähän se kävisi ;-) mutta EI en tosiaan aio ruveta sellaiseen rahaa säästämään.