selkäläskejäni.

Hiihtoloman ansiosta minulla onkin kokopäiväinen lapsenvahti ( = äitini toiseltapuolen Suomea) , joten pääsin shoppailemaan tänään. Hirveästi en aikonut OSTAA, mutta pääasia olikin päästä tuulettamaan päätä..  vaikka miehen on sitä vaikea ymmärtää, niin minulle shoppailu ei välttämättä ole sama asia kuin ostaminen.

No ensinnäkin..  ajattelin laittaa päälleni villakangastakkini, jonka käytöstä luovuin jossain vaiheessa, olisiko ollut joulun alla ehkä..  virallisena syynä se, että kun siinä ei ole taskuja, ja kun se on aina täynnä koirankarvoja ja hiuksia ( se, joka keksii villakankaan johon ei karvat tartu, vois tehdä keksinnöllään rahaa). Oikea syy..  no se rupesi kiristämään. Oli epämukava päällä.

En tiedä onko kuvittelua, mutta ihan kuin takki olisi ollut väljempi. Joko muistin sen tiukemmaksi, tai sitten nämä vaatimattomat hävinneet kilot ovat hitusen pienentäneet ihan minua itseäni. Huomenna kokeilen jossain välissä mittailla, mutta löllyvän habituksen takia se on oikeesti vaikeaa.

Housuni ovat oikeastaan kaikki kuminauhavyötäröllisiä, joten niistä ei oikein osaa sanoa.

Ostin itselleni pari paitaa, toisen hitusen liian pienen..  ja siinä ne selkäläskit nimenomaan pullottivat. Periaatteessa EN osta sitten kun vaatteita ( monta kertaa nähty että kaappiin ne jää..) mutta tämä oli niiiin  ihanan värinen , ja sitä oli vaan 2 kpl jäljellä..  ja tosiaan ei kovin montaa kiloa ehkä tarvi lähteä. Ja se oli enempi kevätpusero, ja oikeastaan kesälläkin käyvä.

Huomenna taas totuuden hetki. Olen tänään syönyt mausteisemmin, joten psyykkaan nyt itseäni että vaikka vaaka näyttäisi yhtä, totuus voi olla toista. Olen kalorilaskuriin syötellyt syömiseni, ja tiedän että vajausta on, joten jos paino ei ole tippunut, se on harhaa vaan.