Tiistaituomio -1,9kg. Jos olisin saanut kaikki vessa-asiat tehtyä ennen punnitusta, niin ehkä olisi vielä se sata grammaa lähtenyt..mutta tarvin kahvia että suoli herää. Kuukautisturvotuksen lähteminen taisi näkyä tässä punnituksessa, eipä nyt ihan läskiä tainnut kaikki olla.

Heräsin mahtavaan päänsärkyyn, mitä lie. Toivottavasti ei ole mikään tauti tulossa.

 

Tästä maallisesta ruhosta on nyt lähtenyt 17,2kg..  nyt rupean tähyämään kahden kympin rikkomiseen :-) Tuskin ensiviikolla kuitenkaan, enköhän minäkin edes jollain tapaa vappua juhli..

Katselin jotain lehteä--saattoi olla Kodin kuvalehti-- ja siinä oli kuva Riitta Rantasesta, siitä joka aikaisemmin oli Paikkareiden äänitorvi. Kuva oli vähän epätarkka, mutta vaikutti siltä että oli tullut hänellekin kiloja takaisin. Karua kertomaa siitä että harva meistä pysyvästi onnistuu. Hänen jos jonkun olisin kuvitellut olevan sellainen.. Mitenköhän minun käy? Aiemman historian perusteella tulen lihomaan takaisin..  mutta mitä jos tällä kertaa en lihokaan. Jos tällä kertaa haen apua ennenkuin paisun pullaksi takaisin..  kunhan nyt ensin nähdään miten alas edes pääsen. Nyt se 80kg tuntuu jopa mahdolliselta.. "normaalipainoa" en havittele. Enpä minä ole tainnut olla normaalipainoinen sitten varhaislapsuuden..