Vähän tämä on räpeltämistä. Pinnistelen kuitenkin. Puntaripäivän vaihdos tuntuu ihan kummalliselta-- enkö siis huomenna vielä saakaan tuomiotani??

Jossain määrin Redujen vaikutus on varmaankin laimentunut. Paremmin kuitenkin pärjään niillä kuin ilman. Toisaalta--hyvähän se olisi jos painonlasku vaihtuisi nyt hitaammaksi ja tasaisemmaksi, mutta kun se kilo viikkossa, kaksi parhaassa  oli niin palkitsevaa..

 

Asiasta haravaan-- posti toi paikallisen uuden kauneuskeskuksen mainoksen, ja kovasti kehuvat infrapunasaunaa. Jostakin kuvittelen lukeneeni väitteen, että se jopa polttaa kaloreita.

Miten se siis toimii? Jos se polttaa kaloreita, niin miten ihmeessä? Sydän rupeaa hakkaamaan niin että läski sulaa?

Mielenkiintoista.

*Muoks*

Tällaisen esittelytekstin löysin netistä:

Relax infrapunasauna vähentää tehokkaasti selluliittia ja polttaa 300 - 600 kcal ainoastaan 30 minuutissa!

Infrapunasauna kuluttaa kaloreita edesauttaen rasvakudoksen vähentymistä. Yhdysvaltain Lääkäriliiton julkaisun mukaan "kohoavaan lämpötilaan maltillisella hikoilemisella reagoiva eli keskikuntoinen ihminen voi 30 minuutin saunassa oleskelun aikana menettää painostaan jopa 500 g, mikä vastaa lähes 300 kcal:ia.

Infrapunasauna polttaa kehon energiaa ja edesauttaa rasvakudoksen vähentymistä. Elimistö tarvitsee hikoiluun energiaa.
1 gramman hien erittymiseen kuluu 0,586 kcal. Runsaasti hikoileva ihminen voi sitä vastoin ilman ponnistuksia kuluttaa keskimäärin 600-800 kcal, mikä vastaa 10-15 km:n juoksua.”
Vaikka hävinnyt paino palaisi veden muodossa, hävitettyjen kalorien määrä ei palaa.

Infrapunasauna on avuksi niille, jotka eivät voi säännöllisesti treenata, mutta haluavat pitää painonsa hallinnassa sekä nostaa samalla kehonsa aktiivisuutta!

Too good to be true?