Herrat ( ? ) aolszcoajd, palccvipsa ja jhmvinslhs ovat löytäneet blogini, ja heillä on ollut kovasti kommentoitavaa. Olen kyllä eri mieltä siitä, että "hot nude asian busty" kuvailisi minua millään muotoa.. 

Niin että kirjaintarkistus kommentoinnissa nyt sitten päällä.

Terkkari mittasi eilen verenpaineeni. 130/95. Piru vie..  alapaine koholla, ei ole ennen ollut :-/

Eli melko todennäköisesti Redun nostama.

Mutta olen itse sitä mieltä että tämän kaliiberin ylipaino on ainakin yhtä suuri riski terveydelleni, joten jos paine ei tuosta nouse, syön Reduja ainakin tämän puolen vuoden reseptin loppuun-- ja toivottavasti vielä toisen puoli vuotta. JOS alapaine tuosta kohoaa niin sitten asia on taas eri. Sokerirasituksen lähete laitettiin nyt koneelle, eli nyt se on vaan siitä kiinni että tilaan labrasta ajan. Mutta annan sen vielä odottaa--ihan järjestelysyistä-kuukauden verran. Sitten alkaa miehellä kesäloma, ei tarvi työvuorolistan ja kalenterin kanssa yrittää miettiä koska käy sekä minulle  että labralle samaan aikaan..

Edellee alavireinen olo, en tiedä joko se olisi hormonaalista. Kuukautisiin pitäisi  kuitenkin olla vielä vajaa viikko.. tai jospa nyt tuleekin välillä väliin jäänyt PMSvitutus kaksinkertaisena..