1414453.jpg

Minähän se siinä ;-)

Epävirallinen SalaPunnitus tänäaamuna paljasti puntarin olevan epävarma painostani. Ensimmäinen punnitus; 120,0 MITÄÄ?? uudestaan 120,8 NO HÖH  ja eikun uudestaan 120,4..  sitten putsasin nöftät puntarin pikku töppöjaloista ja kokeilin taas. 121. MITÄ MITÄ...  Astuin taas, niin että seisoin ihan keskellä; 120,8. Uudestaan, seisoin enemmän etureunassa; 119,9!!!Seisoin takareunassa 120,4...

Onneksi ei ole Virallinen Punnituspäivä. Ennemmin tuo vaaka ei ole mielestäni tarjoillut eri lukemia.. Hajoamassa? Ylirasitus? Patterit?

Normaali-ihmisellähän tuommoinen kilon heitto ei vaikuttais mitään, mutta meikäläisellä se on jokainen sata grammaa tärkeä.

Ja muuta samaan liittyvää..   Hobbarin kuvastoa selailin, siellä oli nätti kukkakuvioinen vaaka. Toissasilmällä vilkaisin tekstiä, ja sitten uudestaan...  luin siitä nimittäin :

Mittaustulos selviää isokokoisesta ja helppolukuisesta digitaalisesta näytöstä 100 g:n tarkkuudella. Elefantin kilovahdin enimmäispunnityskyky on 150 kg.

Järki sanoi kyllä ettei Hobbarilla ruveta ihmisiä haukkumaan kuvastossa. Uudella lukukerralla elefantti olikin elegantti.