1438771.jpg

Vielä 700grammaa niin BMI on 39,9. Minä NIIIIIN haluaisin sen jo tiistaille..  eli hampaita tiristävät kiristyspäivät, tänään ja huomenna. Että jos vain jotenkin. Olisi se mahdollista, viime tiistaista on lähtenyt vasta 400gr.. mutta synttäriviikonlopun takia on tullut syötyä hiilaripitoisempaa sapuskaa. Saattaa siis olla nesteitä enemmän kropassa.

Sukulaiset ei huomanneet, tai eivät kommentoineet. Toisaalta, hyttysen pissihän se on se tähänastinen pudotus suhteessa ylipainooni.

 

Askelmittarin otin pitkästä aikaa käyttöön..  patteri oli kulunut loppuun, pihistin siihen uuden käytetyn jostain lastenhuoneen hylätystä lemmikistä. Kymppitonni ei ole täyttynyt vielä yhtenäkään päivänä, en ole kyllä erikseen yrittänytkään. Mutta minusta se on ok jos saan huushollaamisessa 7000 risat kasaan..  ja eilenkin lapioin hiekkalaatikolla, siitä ei askeleita kertynyt mutta syke kyllä nousi.

Siis LAPIOIN, ihan oikealla pistolapiolla käänsin hiekkaa, sulat läjään yhteen kohtaan että oli millä kaivella, ja routa sulaisi sitten nopeammin kaivetulta alueelta. Nyt kun vielä piha kuivaisi.. meillä kun mällätään traktoreilla pihassa, se on aika vellinä kunnes kuivuu kunnolla. Puutarhassa on vielä ainakin 30-40cm lunta.

Nyt on olleet taas sellaiset päivät, että laihduttaminen tuntuu NIIN hitaalta. Että eihän tässä mitään tapahdu. Tapahtuu toki oikeasti, järki tietää, mutta tää tunnepuoli on sitten taas eri asia.

Ja taidanpa vaihtaa sivupohjaa.