PMS lallallaaa..

JOKU eilen napsahti kesken päivän järjettömän pahalle tuulelle.

JOKU rupesi siivoamaan keittiötä kl 19.30 illalla, matot ulos ja imuri esiin.

JOKU laittoi musiikin täysille, ja kuunteluun kelpasivat vain ne rajummat kappaleet.

Mies ja lapset kävi pari kertaa kurkkaamassa ovelta mutta tulivat kai siihen tulokseen että parempi pysyä poissa. Siivoaminen vähän rauhoitti oloa, mutta myönnän kyllä että keljuilin ja tiuskin perheelle lopun iltaa.   ( ja kyllä, kun 9v valitti kl 23 ettei saa unta, karjaisin takaisin ettei täällä kukaan muukaan nuku kun kokoajan ruikutetaan..juu, Vuoden Äiti )

Mikähän siinä on ettei pysty kuitenkaan esim miehelle sanomaan että nyt on tää aika, älä välitä piruilustani.. ajattelen vaan mielessäni että jos ei se pösilö ite tajua niin kärsiköön. Vaikka kai tuo jo näin vuosien jälkeen osaa yhdistellä asioita.

Oli kyllä mukava aamulla kun kerrankin oli siisti keittiö. Olin myös jynssännyt kuivuneet vauvanpöperöt lattiasta ja syöttötuolista..

No, saas nähdä vieläkö tänään jatkuu vai alkaako tänään itkeskely. Kuukautisia voi nyt sit ootella alkuviikosta. Tänään ei kyllä vielä turvotuksia näkynyt puntarilla, mutta eiköhän ne sieltä tule.( niin, käyn kyllä joka aamu punnitsemassa mutta merkkaan vaan sen tiistain painon). Nyt jos ne turvotukset ei tässä kuussa pukkaakkaan päälle, niin vaakalukema näyttää ihan lupaavalta :-)

-5% jo saavutettu, mutta korvikset ostamatta. Veropuolelta tuli semmosta lukemaa, isot alvit ja maksamista ensi joulukuulle odotettavissa, että säästän rahaa ja palkitsen itseni vasta isommasta pudotuksesta. Sen paikka voisi olla sitten kun BMIni tippuu alle 40, eli ylipainoni ei olisi enää sairaalloinen. Eli paino olisi jotain.. 118kg.

Alla olevasta taulukosta näet painosi eri BMI arvoilla:

BMI: Määritelmä: Minkä painoinen?
alle 20 alipaino alle 59.14 kg
20 - 24.9 normaalipaino 59.17 kg - 73.93 kg
25 - 29.9 lievä ylipaino 73.96 kg - 88.72 kg
30 - 34.9 merkittävä ylipaino 88.75 kg - 103.51 kg
35 - 39.9 vaikea ylipaino 103.54 kg - 118.31 kg
yli 40 sairaalloinen ylipaino yli 118.34 kg